Iyengar® Yoga

“My Body Is My Temple And Asanas Are My Prayers” - B.K.S IYENGAR

Vi er alle certificerede Iyengar® Yogalærer

Velkommen til Yoga ved Søerne hvor der undervises i den enestående Iyengar®Yoga, som med sine dybe rødder i klassisk yoga er både moderne og autentisk.
Uanset om du er ny til yoga eller har mange års erfaring, så giver Iyengar yoga dig uanede muligheder for yderligere fordybelse i krop, åndedræt og bevidsthed.

Bellur Krishnamachar Sudaraja (B.K.S) Iyengar

Født den 14. december 1918 og død d. 20 august 2014 i en alder af 95 år.

Kaldet ”Yogaens Michelangelo” og ”kongen af yogier” og kåret som en af verdens 100 mest indflydelsesrige mennesker af Time Magazine. BKS Iyengar er universelt anerkendt som en af verdens vigtigste yogalærere. I 70’erne bragte han yogaen til vesten med sin banebrydende undervisning og var dermed en vigtig del af begyndelsen på yogaens eksplosive vækst i vesten.

Hans skelsættende bog Light on yoga, kaldet "Yogaens Bibel”, har været kontinuerligt i tryk siden 1966 og er kilden for generationer af yogastuderende.
Ved at bygge bro mellem hatha yoga, der ofte anses for at være en blot fysisk form, og de andre typer af yoga, som fokuserer på intellektet, hengivenhed og meditation, har BKS Iyengar betonet yogaens åndelige natur til glæde for hundredtusindvis af yogaudøvere verden over.